Sportovní prohlídka

29.08.2022 15:23
Posíme aby jste zajistili dětem sportovní prohlídky. Přípravka a předžáci mohou mít potvrzení od obvodního lékaře. Předžákům (ročníky 2011 a 2012) a žákům doporučujeme udělat i zátěžový test. Veškeré informace ohledně zdravotních prohlídek jsou na našich stránkách v dokumentech. Prosím pořádně si přečtěte dokument SLČR - informace o preventivní prohlídce.  Je zde také ke stažení formulář pro lékaře.
 
Prosíme všechny lékařské zprávy na správném formuláři nám odevzdejte vytištěné do konce listopadu 2022!!!  
 
Hlavně sportovní prohlídky u tělovýchovných lékařů je potřeba objednat s dostatečným předstihem. 
Nejen pro Trutnov a okolí doporučujeme MUDr. Martin Koldovský v Jilemnici, který je nejen nejlevnější, ale s lyžaři má letité zkušenosti. V Trutnově je pak SUMMUS Vita. Další místa se sportovními lékaři najdete ZDE
 
Po zkušenostech z minulých let jsme se rozhodli pro razantní řešení. Kdo neodevzdá sportovní prohlídku do konce listopadu 2022, nebude se moci zúčastnit tréninků do té doby, než prohlídku dodá!
 
Dostali jsme nabídku od MUDr. Salaje (Rehabilitace Trutnov), že prohlédne naše děti. U těch kteří to budou potřebovat navrhne další postup. Toto prozatím uděláme u žáků a předžáků (2011 a 2012). V průběhu podzimu v rámci jednoho tréninku (zřejmě pondělního) zorganizujeme "společnou" prohlídku.

 

Zpět